Остават броени дни до старта на почивните дни и Великден! По време на празниците хората обичат да разпускат и да се забавляват с приятели, а тази година пловдивчани ще имат и специално място, на което да го направят – клуб КОМО!  В заведението се подготвят две специални партита, които да направят празника специален и незабравим. Купонът започва още в петък вечер с диджей Popcorn и ретро хип-хоп хитове.

Песни, които се припяват от хора от различни поколения и са оглавявали световните музикални класации. Музика, която промени стила на обличане и носи много положително настроение! Петък вечер в КОМО ще се забавляваме с 50 cent, Dr.Dre, 2Pac и още много други емблематични имена.

В събота за доброто настроение ще се погрижи диджей DidoOne, който определено знае как да вдигне градуса на купона! Темата на партито е „Freestyle” и  в клуба ще зазвучат песни от различни стилове и музикални епохи.  В допълнение на страхотната музика, посетителите на клуба ще могат да се възползват и от Happy Hour, който започва още от 22 часа и продължава до 1 след полунощ. КОМО клуб се намира на улица „Неофит Рилски” 17 А, а телефонът за резервации е 0876 45 45 45!