Голяма изненада очаква тази седмица пловдивчани - на сцената на W Club ще се качи не един, а двама звездни изпълнители! Заедно с популярната изпълнителка Ларис в Пловдив ще дойде и диджей Ашер! Двамата пристигат под тепетата за партито в петък.

Последната вечер от месец март ще се запомни от посетителите на клуба с уникално шоу. Младата певица Ларис впечатлява с уникална визия и много талант, а репертоарът й е наситен само с хитове. А участието й заедно с диджей Ашер е комбинация, която ще предизвика истински фурор.

Припомняме ви, че Ашер бе гост в W Club през месец февруари и успя да препълни клуба на макс – парти, което ще се помни дълго и се нареди сред най-добрите в Пловдив!

Той е добре познат на пловдивчани с многобройните с хитове и съвместните си проекти с много звезди. Изпълнителят е записвал песни с Инна, Ирина Реймес и с една от най-популярните певици в северната ни съседка – Ларис. Славата на Ашер отдавна е надминала пределите на родната му страна и участията му са по целия свят. Той е и резидент на най-актуалната дискотека в Букурещ – „Бамбо”!

Ларис пък набра популярност с песента си „Dale Papi”. Хит, който е много разчупен и динамичен и впечатлява всички и със страхотно видео. Една година по-късно излиза хитът й ,,Droppin da bomb, за да не „изгубите” определено трябва да видите и чуете изпълнението на песента на живо. Кариерата й набира все повече инерция и няма намерение скоро да спре.

Звездната комбинация между диджей Ашер и Ларис ще бъде взривоопасна!

Ето и снимки от последното разбиващо парти в W Club с полъх от Дивия запад!