Тази седмица пловдивчани ще редят рими не с кой да е, а със „златното момче” в хип-хопа Димчо! Изпълнител, известен със своите дълги стихоплетства, които остават в съзнанието. Ритми, които дори да чуеш веднъж си припяваш цял ден. Димчо идва в Пловдив по специална покана на W Club и ще стане поредният звезден изпълнител в тематичните партита „Ваck 2 Black” във вторник вечер.

Заедно с танцьорите от „Sugar Wing Dance Group” Димчо ще направи истинско шоу за пловдивчани! Вечер, в която ще чуем песни като „Златните момчета”, „Body”, “Малките авери” и „Тайната.

„И да вадиш килограми, мене няма да ма фани.
И да вадиш килограми, с мене няма ко да стани.”

Ето и малка част и от нашумялата песен „420”, която рап изпълнителят няма да пропусне да изпълни на сцената на W Club!  Припомняме ви, че Димчо вече е бил гост в клуба, неговото участие се запомни с много танци и добро настроение.  Купонът продължи до сутринта, а певецът бе силно впечатлен от пловдивската публика.

Димчо започва да се занимава с музика още в тийнейджърските си години. Винаги му се е отдавало да пише рими, а първите си аматьорски записи прави още когато е на 16 години, като за това му помага приятел. Първият му професионален албум се казва „Уши, нос, гърло“, а първият клип -  „По цял ден“.

Веднага след това последват много покани за участия и песните му бързо оглавяват музикалните класации. Сред големите му хитове е и песента с Били Хлапето –  „Баш майсторска“. Записва песен и с бургаския рапър F.О., с когото правят другия голям хит - „Big Meech“.

През изминалия вторник W club  бе огласен от песните „Момичето от квартала”, „Единствената” и „Любов” от невероятното дуо Pavell & Venci Venc‘! Ето и малката част от купона, който се развихри в заведението.