Двама от най-хитовите поп-фолк изпълнители у нас ще се отдадат на греховни изживявания тази седмица в Пловдив. Галин и Тони Стораро ще са специални гости в клуб 7 Sins! Първи под тепетата идва фурията Галин, който ще се качи на сцената на клуба в петък вечер. През последните няколко години Галин се превърна в истинска сензация, неговите песни имат хиляди гледания в YouTube и винаги оглавяват музикалните класации.

Партнира си с Джена, Деси Слава, Преслава и Камелия, а съвсем скоро посрещаше и гости в дома си в предаването „Черешката на тортата”.  Певецът определено е всестранно развит и много танцувален! Това гарантира истински купон с песните му като „На Египет фараона”, „Царя на купона” и „С мене да вървиш”! Специално за феновете си в клуб 7 Sins – Galin  ще изпълни и новата си песен с Емануела –„5,6,7,8”, както и тази с Яница - „Няма да ме купиш”!

И все пак вечерта ще е само разгрявка за партито в събота с Тони Стораро! Човекът глас няма нужда от представяне, тъй като повече от 20 години е номер едно у нас. Хитовете му са се превърнали в емблематични за поп-фолка, а името му се свързва с голям талант. 

Тони Стораро пее еднакво добре песни на различни езици, но е известен с изпълненията и имитациите си на гръцкият изпълнител Василис Карас. Новите му песни автоматично се превръщат в хитове. Съвсем наскоро Тони записа и песен с Цветелина Янева, която се казва „Без теб, любов”. Освен на двамата изпълнители гостите на клуб 7 Sins ще се радват и на промоции и много изненади!

Ето и как се забавляваха посетителите в клуб 7 Sins заедно с Алисия!