Ретро вълна с вечните хитове от 90-те години ще завладее пловдивското заведение КОМО в петък вечер. Диджей Dido One застава зад пулта и ще припомни на пловдивчани някои от най-емблематичните песни за последното десетилетие на 20 век. Песни, които всички помним и които все още са актуални.  

Хитове на Нирвана, Ванила Айс, Крис Крос, Бекстрит Бойс и ,разбира се, на неповторимите Майкъл Джексън, Мадона, Кристина Агилера, Джинифър Лопес и още много други. Ще си припомним и култови танци и стъпки, като например движенията към песента „Макарена”. Всички ги помните, нали?

Купонът продължава в събота вечер със специалното участие на немските диджеи Abz и Element G! Дрескодът е бяло, тъй като вечерта е под надслов „White party”! Преди по-малко от две седмици двамата диджеи успяха да препълнят клуба и да подлудят всички посетители. Музиката ще е от различни стилове, а посетителите ще бъдат посрещнати още на входа с “Welcome drink”!

Предстоят уникални партита с много положителни емоции, промоции и изненади! В заведението Happy Hour започва още от 22 часа и продължава до 1 след полунощ. КОМО клуб се намира на улица „Неофит Рилски” 17 А, а телефонът за резервации е 0876 45 45 45!