С нетърпение очакваме гостуването на един от уважаваните граждани на Варна и неоспорим професионалист зад пулта – DJ Jijo. Той взима участие в българо-холандските музикалните формации Jazz Profilactika и D’Jazz и ще застане зад грамофоните в нощта на 18-ти март с подбрани ритми от света на клубната музиката, съчетани с елементите на Nu-Jazz звученето.

В тематиката на петъчния саунд, като подготовка за морската музикална вълна на следващия ден, посетителите на заведението ще се потопят в класическите измерения на джаза с електронен привкус. В нощта, носеща името Jazzy Flavour, майсторство за пулта ще ни покаже пловдивският перкусионист, продуцент, диджей и музикален ментор на проекта – Mr. Moon.

След броени дни очакваме и появата на голямата изненада от концепцията на The Soulful Project на 24-ти март!

Продуцентът от световноизвестната поп група DB Boulevard – Alfred Azzetto, ще зарадва меломаните с подбрана селекция от класическия ритъм на House & Soulful House музиката. В нощта, посветена на артистите от международната сцена – Clubbing International, ще се състои и неговата първа изява на българската сцена, организирана от пловдивска културна организация и осъществена благодарение на иновативния подход на собствениците на Avenue bar & dinner!

От коктейл-бара ни споделиха, че за вечерта на 24-ти, ще бъде монтиран специализиран диджей пулт, а също така са решили да зарадват своите ВИП клиенти и резервиралите маса посетители с интересни предложения от обновеното си меню.