Емблематичното черно парти в W Club тази седмица ще бъде разтърсено не от кой да е, а от хитовите  изпълнители Pavell & Venci Venc‘! Хип – хоп творците ще станат част от звездната поредица от гостуващи изпълнители в “Back to Black” вечерите и заедно с танцьорите от заведението  ще направят уникално шоу за пловдивската публика.  Вторник вечер ще е време за хитове като „Момичето от квартала”, „Единствената” и разбира се в заведението ще зазвучи и новата песен на дуото с Михаела Филева „Любов”! Венцислав Чанов и Павел Николов започват да записват заедно музика още през 2012 година. Първата им песен се казва "Бакшиш за лека нощ". Следват я "Dubstep, Sex And Tattoos", "Батман", „Съседа”, „Fuck Love”, както и "Знаеш ли кой видях?" и „Къде си, брат?“ с Ангел и Моисей, „Изгрева и залеза” със Сантра.

След толкова много записани хитове поканите им за участия направо валят, а феновете им се увеличават с всеки изминал ден.  Страхотното дуо има нестандартен поглед към живота и безпогрешен нюх за парти!
Освен като изпълнители , двамата активно работят по текстовете и аранжиментите на парчета за свои колеги, сред които „Стъпка напред“ на Михаела Маринова, „Избран“ на Невена Пейкова, „Теб си пожелах“ на Ана Мария и Богомил, „Любов за пръв път“ на Михаела Маринова, Невена Пейкова и Кристина Дончева и „Спомени в прахта“ на Люба Илиева .

Във вторник вечер ще можете да се насладите и на балет „Sugar Wing Dance Group”, както и „W ladies”. Те са подготвили специална програма и няма да оставят гостите на заведението да скучаят.

Голяма изненада имаше и за пловдивчани снощи в W Club – заедно с легендарният диджей Сава на сцената с него се качи и хитовият изпълнител Jimmy Dub!  Диджеят пазеше в тайна до последно името на своя колега, за да може да предизвика фурор на сцената на заведението. И наистина успя – партито продължи до ранни зори само с хитове и много добро настроение!

Ето и снимки от участието на Големия в последното черно парти в W club, когато с него дойде и Жана Бергендорф!