Греховни изненади очакват всички  дами по случай 8 март в клуб 7 Sins! Още на входа посетителите на заведението ще бъдат посрещнати от “Welcome Drink” , който е специален жест от заведението за празника. Входът за дамите ще бъде свободен и ще бъдат почерпени с мартини. Изненадите нямат да спрат до тук, ще има много награди и горещи емоции. Всичко това под съпровод на най-големите хитове в поп-фолка и не само.

Партитата под тепетата продължават с горещата Емилия, която ще излезе на сцената на клуб 7 Sins в петък. Вечерта е под наслов „Candy land”, така че забравете за всички диети. Сладкият грях ще завладее заведението и всички посетители. Специално за пловдивчани Емилия е подготвила уникално парти с много ретро и нови хитове.  През годините певицата изпълни едни от най-емблематичните песни в поп-фолка. Нейна е и песента „Грешница”, която напълно отговаря на 7 Sins!

В събота вечер в 7 Sins ще има взривоопасна комбинация. Участие ще имат не една, а две изпълнителки от „Пайнер”. Това са Ани Хоанг и Татяна. И двете певици впечатляват със сексапилна визия и много талант. Предстои горещо парти, на което ще паднат всички задръжки!

Ето и снимки от лудото парти, което предизвика Деси Слава през уикенда в заведението…