Нова доза известни изпълнители и големи партита очаква пловдивчани през първата седмица на месец март! Големият купон стартира още във вторник с гостуването на Големия в W club. Рапърът идва под тепетата специално за тематичното „Back to Black” парти и ще е поредната R&B звезда, която се качва на сцената на клуба.

Само седмица, след като чаровната Тита разби гостите на заведението и смая всички с таланта си сега е ред и на Големия. Изпълнителят е част от новата вълна рапъри у нас. За отрицателно време той записа хитови парчета с много известни имена и бързо доби огромна популярност. Сред песните, които всички сме чували е и „Пияната тояга”, в която Големия си партнира със 100 Кила, както и хита с Венци Венц - „Капак”.

Припомняме ви, че сред гостуващите изпълнители на черното парти W Club през последните месеци бяха рапърите от емблематичната група „Ъпсурт”, Спенс, Жана Бергендорф, Alex P и още много други талантливи певци, който направиха незабравими партита.

 

Седмицата продължава с още една изненада и култово парти – легендарният диджей Сава вдига градусите на макс в петък вечер в W club! Диджеят започва своята кариера още през 1990 година и от тогава не спира да прави само хитове. Феновете му са от цял свят, а парчетата му се слушат в едни от най-култовите дискотеки.

Той е работил и изпълнители като Irina Rimes, Faydee и още много звезди. Dj Sava няма нужда от повече представяне, тъй като името му говори достатъчно за него – той отдавна е утвърдил славата си и е доказал, че е номер 1.

Ето и снимки от партито, което ще се помни дълго - диджей Zamora в W Club! Той пуска музика в едни от най-големите дискотеки в Ибиса – Amnesia и Spice и показа страхотни умения зад пулта на W Club!