Работната седмица ще има сладък завършек – певицата Алисия ще  е гост в най-греховното заведение под тепета - 7 Sins в петък вечер. Партито е под наслов „Candy Land” и ще има специални сладки изненади за всички посетители. Гостите на клуба ще се развихрят на хитовете на Алисия, докато похапват захарен памук или си избират шоколадови бонбони.

Красивата певица не спира да радва феновете си нови и нови хитове. Последното и дуетно изпълнение с колегата й Илиян стана тотален хит и бързо се превърна в любима песен на всички меломани.

Следващата вечер също ще има специален гост в 7 Sins – неотразимата Деси Слава! Снощи певицата заблестя и в предаването „Като две капки вода” и влезе в ролята на Джоуи Темпест от световноизвестната група Europe! Деси се справи отлично с имитацията и ще покаже таланта си и на сцената на 7 Sins.

Певицата е известна със своите превъплъщение и с разностранния си талант да изпълнява еднакво добре всякакви стилове музика. Когато става въпрос за народна музика Деси Слава също няма равна, така че подгответе се за уникално пари в събота вечер. Наред с хитове от световната сцена тя ще изпълни и новите си песни, сред които е и „И на всички като тебе”! Вечерта ще се помни дълго!

Вижте и участието на трио БИК в греховното заведение. Илиян, Константин и Борис Дали предизвикаха истински фурор и държаха публиката на крака няколко часа.