Духът на Ибиса завладява тази седмица Пловдив! По специална покана на W club под тепетата пристига диджей Zamora, който пуска музика в едни от най-големите дискотеки в испанския курорт – Amnesia и Spice! Клубове, които събират повече от 5000 души и привличат посетители от цял свят. Партитата на Ибиса продължават цели денонощия и там често могат да бъдат забелязани световноизвестни личности. Островът е райско място с уникални плажове и най-добрите диджеи.

В петък вечер тази емоция ще се пренесе в W Club. Пловдивчани ще се докоснат до Средиземноморието и ще опитат от вкуса на партита на Ибиса. Диджей  Angel Zamora е роден в Барселона, а музиката, която пуска, има фенове по целия сят.

Утре вечер пък в W Club на сцената се качва поп сензацията Тита. Певицата ще е гост на емблематичното черно парти Back to Black!  Тита нашумя след участието й в „X Factor”, като част от групата на „Sweet 16“. През 2016 г. тя работи като модел във  Fashion Group Megz. Преди повече от два месеца тя бе обявена като първата певица на Криско в Adamand Records.

Във вторник вечер ще можете да се насладите и на балет „Sugar Wing Dance Group”, както и „W ladies”. Те са подготвили специална програма и няма да оставят гостите на заведението да скучаят.

Истински фурор предизвика с участието си и изпълнителят Марио Джой, който представи за пръв път новата си песен “Bad Habit” в България в петък вечер в W Club! Само за няколко дни песента събра над половин милион гледания в You Tube и се очертава да е новият пролетен хит. Песента не бе представяна никога пред българска публика.

Изпълнителят изпълни също хита си „California”. Песен, която много бързо се превърна в безспорен хит, и то не в една страна, а в повече от половин Европа, тя получи и над 100 милиона гледания в YouTube.

Ето и снимки от неговото участие: