Невероятно шоу с продуктите на Sexy hair представи топ коафьора Любен Николов. Той пресъздаде ангелски усещания, а над 400 човека, гости на традиционния Бал на топмоделите, бяха завладени от възторжени емоции. Забележителното шоу бе в стил Viktoria Sicrest`s, като по този начин внесе екзотичния и екстравагантен щрих в празника на красотата и младостта. Шоуто „И Ангелите използват Sexy Hair” прикова вниманието на всички присъстващи. Модерният, красив и секси спектакъл се открояваше с екстравагантни прически в стил haute couture, а ангелите на Любен Николов съблазняваха публиката. Музикалният фон бе подбран от саундтрака на хитовия сериал „Сексът и градът”, преминавайки в изкушаващи за танц ритми. Шеметната Неци, хореограф на балет Fame и самият Любен Николов създадоха незабравимо шоу, в което шестте женствени ангела демонстрираха забележителните качества на стилизиращите линии за коса на бранда за Sexy Hair. Звездната марка, представена от Christian Of Roma присъства в спектакъла с Big Sexy Hair – най-доброто решение за фина, тънка коса, която има нужда от допълнителни обем и плътност. Хидратиращата серия Smooth Sexy Hair показа ангелската нежност, с която продуктите, обогатени с кокосово масло омекотяват твърдата и непокорна коса, превръщайки я в гладко и лъскаво изкушение. Стилизиращите линии на Sexy Hair бързо се превърнаха в любимите на звездите, заради лекотата, с която могат да бъдат използвани и съдържащите се в тях алое вера, житен протеин и пантенол.

Благотворителна томбола, дирижирана от Лорд Евгени Минчев, даде възможност на късметлиите от публиката да прибавят към козметичните си колекции качествените продукти с марката Sexy Hair. Топ стилистите Виктория Йотова, Ива Маринова, Елка Алендарова, Милена Кльонова и Габриела Колева бяха отличени с престижната награда „Фешън айдъл” в категория „Принос към развитието на красотата”, връчени им лично от г-жа Елена Кристиано.

 

Ексклузивно топ стилистът Зорница Стойчева представи хита на Alfaparf, Милано - новата неонова линия бои за коса. Стилизирани в Neon Electricred и Neon Sexymagenta двата модела повдигнаха завесата не само на модерния тренд, а и на предстоящото Неоново парти, което ще отбележи стъпването на новата линия на българския пазар в първия ден на предстоящия Италиански фестивал на красотата и прическата в Пловдив. Най-големият клуб на Балканите Galaxy в Пловдив отново ще бъде домакин на горещото парти, което ще отбележи началото на Италианския фестивал на красотата и прическата. На сцената ще се качи самия Джени Даури – международен експерт от екипа на Alfaparf, който ще покаже шестте нови цвята, диктуващи тренда в косите за 2017-та година.