Само преди няколко месеца поп сензацията Тита предизвика истински фурор на сцената на W Club. Певицата напълно разби всички клишета и впечатли с огромния си талант всички посетители. Заради големия интерес, Тита отново идва под тепетата по специална покана на W Club. Тя ще е гост на емблематичното черно парти във вторник Back to Black!  Наричат младата изпълнителка „звездата на Криско”, тъй като рап певецът я продуцира и направлява в кариерата.

Тита нашумя след участието й в „X Factor”, като част от групата на „Sweet 16“. През 2016 тя тя работи като модел във  Fashion Group Megz. Преди повече от два месеца тя бе обявена като първата певица на Криско в Adamand Records.

Момичето от Силистра стартира своята кариера с уникалния хит „Вуду кукла”. В клипа заложи на секси имидж, а парчето е изцяло авторско дело на Криско.

Във вторник вечер ще можете да се насладите и на балет „Sugar Wing Dance Group”, както и „W ladies”. Те са подготвили специална програма и няма да оставят гостите на заведението да скучаят

От W Club подготвят и изненада за  гостите в заведението на 3 март. Предстои уникално парти с гост изпълнител, който със сигурност ще предизвика истински фурор.

Не пропускайте и специално участие на 24 февруари на Марио Джой, който изпълни хита „California”. Песен, която много бързо се превърна в безспорен хит и то не в една страна, а в повече от половин Европа, тя получи и над 100 милиона гледания в YouTube.  Песента му „Gold Digger”, също е любима на пловдивската публика и не се пропуска на нито едно парти.

Ето и снимки от горещото фетиш парти в събота вечер в W Club