Всички фенове на поп-фолка знаят, че партито е гарантирано, когато на сцената се качи фолк певецът Константин. Ако към него се присъедини и Борис Дали става нещо взривоопасно, а дойде ли и Илиян – става трио Бик!  Тримата изпълнители имат рядко съвместни участия, но тази седмица ще направят изключение специално за клуб 7 Sins.

Илиян, Борис Дали и Коцето идват в Пловдив на 25 февруари и са подготвили специално шоу за посетителите на клуба. Освен, че ще изпълнят съвместната си песен „Палатка” те ще зарадват пловдивчани с най-новите си хитове и много ретро изпълнения. Ще чуем песни като „Тупалка”, „Гадже трепач”,”Пиян”,”Ламята”,”Точно ти” и „Докато сърцето бие”. За всички е ясно, че комбинацията между тримата най-харесвани родни певци означава купон до сутринта.

В петък вечер пък клуб 7 Sins ще разбие всички клишета. Заведението ще се преобрази и ще потопи всички в духа на 20-те години на 20-ти век! Петък вечер е време за Гетсби парти.  Организаторите на вечерта са подготвили много изненади и  предизвикват всички посетители да експериментират с визията си, за да се потопят в духа на епохата.

Ето и снимки от участието Фики Стораро в клуб 7 Sins! Наскоро сгоденият изпълнител побърка феновете си с много танци, но отказа да коментира личния си живот и връзката си с Гюлшан.