Гръцката легенда Василис Карас бе засечен преди минути в пловдивския клуб  "Еscape" от всевиждащото око на TrafficNews.bg. Прочутият изпълнител е в компанията на свой приятел и двамата споделят интересни истории на чаша кафе в едно от сепаретата на популярното заведение. 

В Пловдив изпълнителят на "Една от най" е по покана на свой близък приятел. Последното му гостуване под тепетата беше преди 3 години, а в момента Василис Карас се подготвя за мегаконцерта на 10 май в София. Шоуто в зала Арена Армеец ще бъде оценявано за рекордите Гинес за най-голямо бузуки парти в света. 

Представители на Рекордите на Гинес ще присъстват на концерта, който ще кандидатства за титлата “Най-голямо бузуки парти в света”. За целта в залата, освен стандартни билети на цени от 30 и 40 лева, ще бъдат продавани и специални ВИП места, които ще бъдат разположени на маси с кетъринг на терена. 

Василис Карас е най-голямата гръцка звезда в света, известен с характерния си дълбок глас и любовната лирика в текстовете си. Карас е известен и с това, че не дава интервюта. В Гърция не е приемал покана за интервюта вече 5 години.