След като само преди ден под тепета пристигна хитовият диджей Ашер, тази седмица е ред на друг много известен изпълнител. Специално участие на 24 февруари в W club ще има Марио Джой, който изпълни хита „California”.

Песен, която много бързо се превърна в безспорен хит и то не в една страна, а в повече от половин Европа, тя получи и над 100 милиона гледания в YouTube.  Песента му „Gold Digger”, също е любима на пловдивската публика и не се пропуска на нито едно парти.

 

Черното парти „Back to Black” във вторник вечерта също няма да мине известен изпълнител – по специална покана на W club в града идва един от най-добрите рапъри у нас – Alex P! Той ще зарадва феновете  с най-големите си хитове. Сред тях са „Моят Блок“, „Музика“, „Пич“, „The Cypher“, „Хляб за очите“.

Alex P ще изпее и съвместното си парче с Honn Kong “Няма нищо по-добро”. Александър Пелтеков е сред най-популярните имена на българската хип-хоп сцена. През последните години той обра музикалните награди и многократно оглави музикалните класации. Хитът му „Belucci” се превърна в неизменна част от всяко едно черно парти у нас.

Рапърът не е за пръв път гост в заведението – последните му участия се радваха на огромен интерес от страна на пловдивчани. Специални изненади ще има и от танцьорите от „Sugar Wing Dance Group”, както и „W ladies”. Те са подготвили специална програма и няма да оставят гостите на заведението да скучаят.

Ето и снимки от Свети Валентин в W Club и участието на Жана Бергендорф: