Берен Саат все повече губи контрол над себе си и страстта си към алкохола. Звездата от „ Забранения плод “ и „ Пепел от рози “ все по-често би могла да бъде забелязана в нетрезво състояние. С причина или без причина, тя демонстрира любовта си към чашката. Папараците пък си умират да я дебнат, за да я снимат в поредната компрометираща поза със замъглен поглед и закривена походка.

Последният случай е отпреди дни.

Берен Саат се е забавлявала на рожден ден на свой приятел. Във вихъра на купона неусетно е обърнала повече чашки вино, отколкото може да понесе. В резултат на това е загубила управлението върху речта и тялото си. Стигнало се до там, че актрисата е била изнесена от заведението. Там, разбира се, я чакали журналистите и фоторепортерите, заснели прилежно поредния й резил.

Но като че ли вече пиянските изцепки на Берен Саат не правят такова впечатление, тъй като са се превърнали в доста често явление. Тя отключи проблемите си с алкохола заради установени репродуктивни проблеми. Лекарите са й казали, че не може да има свое дете, а тя го иска повече от всичко. С мъжа й Кенан Доулу се опитват да се сдобият с потомство вече 3-4 години, но все без успех.

Тази голяма болка е тласнала красивата актриса към чашката.

Разбира се, по този начин няма да реши проблема си, но поне дави мъката си. Тя е станала още по-голяма покрай снимките на последния й сериал „Кьосем султан”. В него Берен Саат играе многодетна майка. В историческата сага тя е красивата Анастасия – девойка със славянско потекло, похитена на 13 години от Гърция и отведена в харема на Ахмет I. За 14 години тя ражда на владетеля цели 13 деца.

В действителност, актрисата е омъжена за Кенан Доулу, пише zajenata.bg. Двамата са заедно от 2012-а, сгодиха се през 2013-а, а след още една година вдигнаха и сватба. Тържеството се състоя на плаж в Малибу, като сред присъстващите на тържеството бе и Къванч Татлъту. Преди да се загаджи с Кенан, актрисата имаше интимна връзка с колегата си Бюлент Инал, когото познаваме от сериалите „Под липите” и „Момичето, което обичах”. Него тя натири заради изневяра – той й кръшна с Туба Бююкюстюн.