Пловдивският коктейл-бар Avenue скоро ще заговори на „паралелен музикален език“. От заведението са решили да предложат на родната публика единствена по рода си цялостна музикална концепция. Те желаят да зарадват почитателите на изискания вкус не само със специалния си музикален подбор, но и с модернизирано озвучение в заведението. Убедени са, че ще внесат доза свежест в нощния живот на Пловдив и ще бъдат в унисон с предстоящото му домакинство като Европейска столица на културата.

На 1-ви Март в Avenue ще стартира нова музкална линия – The Soulful Project. Концепцията се стреми да сплоти пъстрия спектър на соулфул звученето, а идейният проект е дело на професионална културно-образователна агенция. От заведението са замислили интересни мартенски изненади, както и нови кулинарни изкушения. Първото участие на живо се очаква на Националния празник, 3-ти март, със специален акцент върху родни продукции и мотиви. Резидент-диджеите от проекта ще забавляват ценителите на изисканите питиета и добрата кухня със специален подбор за тематичните петъчни вечери: Disco Spectrum, Funky Rulez, Jazzy Flavour, Soft Rhythm.

Съботите пък са посветени изцяло на Soul и Soulful House музиката, когато зад пулта ще застават диджеи и музиканти от цяла България. В края месеца от Avenue са ни приготвили интригуващо посещение на гост-дижей от международната клубна сцена, чието име обещаха да ни разкрият съвсем скоро. Все пак ни подсказаха, че той пристига от държавата, в която се намира Матера – градът, който, наред с Пловдив, бе избран за Европейска столица на културата 2019. Разбира се, става дума за Италия, а от заведението ни увериха, че изборът им съвсем не е бил случаен.