Февруари месец ще бъде запомнен с участието на много известни изпълнители в Пловдив! Звездното нашествие започва още в края на другата седмица, когато на 17 февруари под тепетата ще пристигне диджей Ашер!

Той е добре познат на пловдивчани с многобройните с хитове и съвместните си проекти с много звезди. Изпълнителят е записвал песни с Инна, Ирина Реймес и една от най-популярните певици в северната ни съседка – Ларис. Славата на Ашер отдавна е надминала пределите на родната му страна и участията му са по целия свят. Той е и резидент на най-актуалната дискотека в Букурещ – „Бамбо”!

В края на месеца по звездното червено килимче в W Club ще мине и друг изпълнител – Марио Джой! Той ще е гост в заведението на 24 февруари и ще изпълни хитовата си песен „California”, както и „Gold Digger”! С песента, посветена на горещия американски щат, Марио направо разби всички музикални класации в Европа и получи над 100 милиона гледания в YouTube.

След няколко дни е и 14 февруари – празникът на виното и любовта! Много изненади очакват на празника всички посетители в заведението, а гост изпълнител ще бъде Жана Бергендорф. С новата си визия тя ще изпълни големите си хитове, сред които са дуетната ѝ песен с Кристо „Играем с теб до края“, „Невъзможни сме сами“, както и „Самурай“!

На 21 февруари, във вторник вечерта, гост на черното парти в W Club ще е Alex P! Той ще зарадва феновете с най-големите си хитове. Сред тях са „Моят Блок“, „Музика“, „Пич“, „The Cypher“, „Хляб за очите“.

Ето и снимки от фурора на немския диджей Ben Delay в W Club