Поп певицата Жана Бергендорф ще посрещне 14 февруари в Пловдив! Изпълнителката на хита „Самурай” е подготвила специално шоу в W Club, с което ще зарадва всички влюбени в половинките си или в хубавото вино. Все пак едни празнуват Свети Валентин, а други Трифон Зарезан. Въпреки различията е важно да се празнува, и то с хитовете на Жана! Певицата съвсем наскоро предприе радикална промяна във външния си вид и отряза дългата си коса. С новата визия тя ще изпълни големите си хитове, сред които са дуетната ѝ песен с Кристо „Играем с теб до края“,„Невъзможни сме сами“, както и „Самурай“.

Жана започва да пее още от 6-годишна, а когато навършва пълнолетие, заминава за Южна Корея. През 2012 година се завръща у нас и предизвиква истински фурор с участието си в музикалното предаване „X Factor”. Певицата стана любимка на зрителите и с лекота спечели формата. Изпълнителката участва преди месец в риалити формата „Vip Brother”, но това не й попречи да подготви много нови проекти.

Само за няколко години Жана Бергендорф се превърна в най-харесваната поп певица в България! Любимка е и на тийнейджърите, които зорко следят изявите и копират стайлинга й.

Следващата седмица предстои и друга голяма изненада за пловдивчани – под тепетата пристига известният румънски диджей – Ашер! Неговата слава отдавна е напуснала пределите на родната му страна и участията през последните години са в целия свят.  Той е резидент и на най-актуалната дискотека в Букурещ – „Бамбо”! Работил е с много известни имена от музикалния бранш, сред които е чаровната румънска изпълнителка Ларис!

На 21 февруари гост на черното парти в W Club във вторник вечерта ще е Alex P! Той ще зарадва феновете си с най-големите си хитове. Сред тях са „Моят Блок“, „Музика“, „Пич“, „The Cypher“, „Хляб за очите“.

Ето и снимки от фурора на немския диджей Ben Delay в W Club