Сръбската суперзвезда Весна Змиянац идва в Пловдив в събота вечер! Кралицата на фолка ще изнесе лайв концерт в 7 Sins.  Весна е популярна  у нас още от 80-те години и е любимка на няколко поколения българи. Песните й са се превърнали в емблематични за сръбския фолк, а славата й е надминала границите на родната й страна. Едни от най-големите й хитове са „Сто живота”, „Сватове” и „Kazni me, kazni”.

Певицата включва в репертоара си и български народни песни, с които успява да разчувства българската публика. Примата на сръбската музика впечатлява всички с уникалния си глас и характерни извивки. Благодарение на таланта си Весна има рекордни гледания в Youtube  и неведнъж е препълвала огромни стадиони и концертни зали! Феновете й помнят един от концертите й у нас в НДК, когато билетите свършиха месеци преди събитието. Специално за участието й в Пловдив пристигат и много от родните хайлайф личности, които са си запазили места на първия ред в 7 Sins!

Посетителите в клуба ще бъдат приятно изненадани и в петък вечерта. На сцената на 7 Sins ще се качи фолк певицата Малина!  Изпълнителката е известна със своите шоу програми и уникалните си танцови умения. Нейните участия са съчетание с много емоции и лайв изпълнения!

Ето и снимки от горещото парти с Емилия в събота вечер...