След петгодишно отсъствие култовите диджеи Pacho &  Pepo избухнаха отново в Пловдив. Купонът този път избухва мощно в най-новия клуб под тепетата - „КОМО“. До ранни зори в събота танцуващите не слязоха от дансинга, пулсирайки в електронния ритъм. Пачо и Пепо отбелязаха, че ги е привлякла най-вече уютната и приятелска атмосфера в клуба.

В изисканото заведение можеш спокойно да изпиеш питие в приятелска компания и да се насладиш на хубава музика. „КОМО“ е идеалното място, в което след пет години се възродиха незабравимите партита, които не минаваха без участието на двамата диджеи. 

Пачо и Пепо са повече от 20 години зад пулта и са едни от най-ярките имена на българската техно сцена. Маями, Ибиза, Лондон, Ню Йорк и Чикаго са само част от местата, на които са гостували пловдивчаните. Те могат да се похвалят и с резиденция на лейбъла си „Cloning Sound“ в култовия лондонски клуб „Egg“.

Идеята за култовото парти на пловдивските диджеи се заражда през 2003 година. Това е едно от първите електронни концептуални партита в България с участието на родни артисти. През 2010 и 2011 година събитието е номинирано за най-добро парти на годината. Партито е характерно с дългите сетове на Pacho и Pepo, продължаващи по 8-10 часа. „Плазма”, „Мания”, “Червило” вече са били домакини на събитието.

Купонът в КОМО Club продължи и в съботната вечер с диджей Dido One с музика от стила на заведението. Пловдивските меломани се забавляваха с хитове от световната сцена, страхотни български парчета, R&B  и ретро. Знаменитите партита ще продължат в „Комо“ - гр. Пловдив, ул. Неoфит Рилски" 17 (до Новотела).

Пепо и Пачо във вихъра си