За пръв път след пет години, емблематичното парти Pacho, Pepo & Friends ще се състои отново на пловдивската сцена. Легендарните диджеи отсъстваха дълго време от родните клубове, но тази вечер тяхното култовото парти се възражда. Те идват в Пловдив по покана на най-новия клуб под тепетата – КОМО! Двамата споделят, че ги е привлякла най-вече уютната и приятелска атмосфера в клуба. Заведение, в което можеш спокойно да пиеш питие с компания и да се насладиш на хубава музика. Идеалното място, в което след пет години отново да се състоят незабравимите партита от едно време, които не можеха да минат без активното участие на двамата диджеи. 

Пачо и Пепо са повече от 20 години зад пулта и са едни от най-ярките имена на българската техно сцена. Маями, Ибиза, Лондон, Ню Йорк и Чикаго са само част от местата, на които са гостували пловдивчаните. Те могат да се похвалят и с резиденция на лейбъла си Cloning Sound в култовия лондонски клуб Egg.

Идеята за култовото парти на пловдивските диджеи се заражда през 2003 година. Това е едно от първите електронни концептуални партита в България с участието само на родни артисти. През 2010 и 2011 година събитието е номинирано за най-добро парти на годината. Партито е характерно с дългите сетове на Pacho и Pepo, продължаващи по 8-10 часа. „Плазма”, „Мания”,” Червило” вече са били домакини на събитието.

Тази вечер пловдивчани и гостите на града ще могат да бъдат част от партито Pacho, Pepo & Friends. Начаният час е 21 часа в КОМО Club.

Партито в КОМО Club ще продължи и в събота вечер с диджей Dido One с музика от стила на заведението. Ще чуете най-новите хитове от световната сцена, страхотни български парчета, R&B  и ретро. Музика за добро настроение, която ще изпъни събота вечер с положителен заряд.