Все така провокативен, новоизгряващият хип-хоп изпълнител King V, пусна втория си сингъл, в който главните лирически герои са Криско, Гери Никол и Фики. Язвителеният припев „Искрен съм и кво“ сякаш крещи в лицата на музикалния елит, че славата не бива да поставя бариери между слушатели и изпълнители.

Но определено сценарият на клипа е акцентът, който приковава вниманието на аудиторията. За мизансцен е използвана сходна на гората от видеото на Фики, прочуло се като „Търсенето на Издислав“, но събитията са крайно различни. Тук зеленината се явява живописно прикритие на отвличането на топ звездното трио музиканти. Криско обаче от жертва се превръща в килър и разстрелва Гери-Никол, показвайки й договор със съдържание „Да направим много пари“, а сетне улучва с куршум в главата и изпълнителя на хип-хоп парчето.

Ролите на Криско, Гери-Никол и Фики са поверени на трима приятели на Венцислав, които са нахлузили поразително изразителни маски с лицата на младите звезди. Какво символизира клипа, има ли раздорите в музикалните среди и как се е зародила концепцията за песента, пловдивският рапър Венцислав Джамбазов сподели специално за читателите на TrafficNews.bg:

„Както повечето атрактивни идеи в музиката, така и концепцията на новия ми клип дойде спонтанно. Ако не се лъжа, това се случи точно когато се появи песента на Фики „Издислав”, която отнесе доста незаслужени подигравки. Спомням си, че по същото време бяха налице поредните търкания между Криско и Гери-Никол, заради новата певица Тита. Тъй като се интересувам от всичко ново на българската музикална сцена, нямаше как да подмина и тези събития.

Струва ми се, че проблемите на родните изпълнители са нищо повече от обикновени неразбирателства, които твърде често биват преувеличени. Освен това съм останал с впечатление, че между така наречения музикален елит и обикновения слушател има невидима граница. Всичко това ме провокира да погледна от една по-смешна и забавна страна на ситуацията.

Питах се какво би се случило ако Фики, Криско и Гери-Никол попаднат в мой клип. Е, резултатът е наистина нестандартен. Разбира се, е напълно естествено да се запитате защо концепцията е те да бъдат отвлечени. Отговорът е много прост: едва ли биха дошли доброволно на моята снимачна площадка.

Колкото до сюжета, той е изцяло плод на въображаеми събития и обстоятелства. Разбира се, в никакъв случай не съм имал за цел да подкопая техния имидж или нещо подобно. Успехите им със сигурност са плод на усърден труд и аз уважавам това. Колкото до мен, моята основна цел в момента е да се развивам като изпълнител. Така че всичко нестандартно и креативно може само да е в мой плюс. Искрен съм и какво?“, пита риторично King V.