Ловецът на мигранти Динко Вълев отпразнува 30-ия си рожден ден в компанията на фолкпевицата Татяна. Това сподели самият той пред медии. Купонът се е състоял в събота в ресторант в Ямбол, а на събитието присъствали около 100 души.  

"Благодарен съм на хората, които дойдоха и ме уважиха. Цялата вечер беше много културна, а на себе си пожелавам да съм жив и здрав", каза Вълев.

Безспорната кулминация на вечерта била появата на Татяна и оркестър. Самият Динко също грабнал микрофона и запял в един глас с фолкпевицата. "Моят репертоар от песни е много голям. Цяла вечер не спрях да пея. Но не съм пял някакви кючеци, а хубави български народни песни", обясни ловецът на мигранти. И допълни: "Татяна е много готина и я харесвам. Затова и я поканих, а тя дойде да ме уважи. Една от любимите ми певици е, като знае как да създаде добро настроение".

Един от най-запомнящите си подаръци, които Динко получил, бил снайпер, пише ПИК. Той лично се похвали с придобивката си чрез снимка в профила си във фейсбук. Приятелите му в социалната мрежа бяха искрено възхитени от придобивката и му пожелаха да си го използва със здраве.