Тази седмица ще има греховен завършек – две от най-популярните фолк певици Андреа и Емилия ще имат бляскаво шоу под тепетата.  Първа ще бъде Андреа, която се качва на сцената на клуб 7 Sins в петък вечер! Въпреки че вече не е в музикална компания „Пайнер”, красивата блондинка не е спряла да записва хитове. Последната й песен, която е съвместна с Галин – „Ти реши”, разби всички рекорди по гледаемост в YouTube. 

Андреа е известна със своите провокативни визии, с които събира погледите където и да отиде. Половинката на Кубрат Пулев ще изпълни новите си песни, една от които е „Всичко ми взе”, но няма да пропусне да изпее и някои от златните си хитове, като „Докрай” и „Употребена”.

 

В събота вечер специален гост в клуб 7 Sins ще е Емилия! Изпълнителката подготвя много изненади и уникално шоу за всички посетители на заведението. Ще прозвучат хитовете „Специално за всяка”, „Калифорния”,”Питбул” и „Да бях от гадните”! Емилия няма да пропусне да изпълни и една от най-известните си  песни -  „Грешница”!

Пловдивчани ще бъдат изненадани и от участието на друга голяма звезда – сръбската легенда Весна Змиянац!  Тя пристига под тепетата по специална покана на клуб 7 Sins на 11 февруари! Весна не се нуждае от представяне, тъй като няма човек, който да не е чувал песните й! Любимка е на няколко поколения българи, а почти всичките й хитове имат и български кавъри.

Ето и малко снимки от горещото парти с Преслава в събота вечер! Певицата напълно потвърди славата си и доказа, че е номер едно в България. Пя хит след хит до малките часове на нощта.