Легендите Pacho & Pepo се завръщат на пловдивска сцена! Те са двамата диджеи, които преди години поставиха началото на най- култовите партита под тепетата.

Pacho и Pepo са повече от 20 години зад пулта и са едни от най-ярките имена на българската техно сцена. Маями, Ибиза, Лондон, Ню Йорк и Чикаго са само част от местата, на които са гостували пловдивчаните. Също могат да се похвалят с резиденция на лейбъла си Cloning Sound в култовия лондонски клуб Egg.

От две години Пачо и Пепо успешно движат и собствено радио шоу Clonng Sound Radio Show по Ibiza Global Radio, което се излъчва в 8 различни държави. Техни парчета са пускани от световни гурута като: Richie Howtin, Marco Carola, Mark Knight, Nic Fanciulli, Chus & Ceballos и много други.

Пионерите на електронната музика се завръщат само за една вечер в Пловдив, в новия клуб КOMO /ул. „Неофит Рилски” 17 до новотела/. На 3 февруари, петък, ще можете да се докоснете до атмосферата на най-популярните събития между 2003 и 2015 година.

Клубът ще бъде домакин на емблематичното парти Pacho, Pepo & Friends. Идеята на пловдивските диджеи се заражда през 2003 година. Това е едно от първите електронни концептуални партита в България с участието само на родни артисти. През 2010 и 2011 година събитието е номинирано за най-добро парти на годината. Партито е характерно с дългите сетове на Pacho и Pepo, продължаващи по 8-10 часа. „Плазма”, „Мания”,” Червило” вече са били домакини на събитието.

Въпреки, че обикалят цяла Европа, двамата диджеи признават, че родният им Пловдив продължава да ги вдъхновява и обещават парти, за което ще се говори дълго!