Предстои звездна седмица в Пловдив – началото ще бъде дадено с хитовата рап група „СкандаУ”, а краят ще е незабравим с немския фурор диджей Ben Delay! Всичко започва утре вечер в W Club,  специален гост на черните партита ще бъдат най-нашумелите рап изпълнители у нас Йонислав Йотов – Тото и Лъчезар Евтимов! Само няколко дни след тях  в петък вечер гост под тепетата ще е световнозивезстният немски диджей  и продуцент Ben Delay. Посетителите на клуба ще бъдат изнендани и с много горещи изненади и промоции!

Когато говорим за съвременна рап музика у нас, на първо място веднага излиза „СкандаУ”. Групата е създадена още през 2010 година. Йонислав и Лъчезар дълги години са се занимавали с футбол, но решават да преустановят спортните си кариери и да се насочат към музиката. Записват първата си песен „Хляб и сол” и тя бързо се превръща в хит. Следва участието им в музикалното риалити „България търси талант 2”, където пробиват с песните „Тв и радио” и „Все тая”. Бързо се превръщат във всенародни любимци и достигат чак до полуфинал.

СкандаУ получават  и наградата „рап феномен на България”, както и номинация в категория „група на годината” на BG Hip Hop Awards.

Пловдивчани ще могат да се насладят на сетовете на диджей Ben Delay  в петък, на 3 февруари. С летния си хит „I Never Felt So Right” музикантът разби всички рекорди по слушане в Youtube.  Песента бе абсолютен хит у нас и неизменна част от всяко парти. Германецът е сред най-търсените диджеи в света на съвременната хаус музика. Зад гърба си има над 15-годишна кариера и повече от 100 рилийза.

До немския диджей зад пулта на W Club ще се качи и диджей Seven, който е сред любимците на пловдивчани. Балет Versus и W Ladies са подготвили специална хореография, която ще разгорещи вечерта!

Ето и снимки от горещото парти в събота вечер!