Един от най-популярните немски диджеи и водещ продуцент в Германия - Ben Delay пристига в Пловдив!  Той идва под тепетата по специална покана на W Club и пловдивчани ще могат да се насладят на уникалните му сетове в петък на 3 февруари. С летния си хит „I Never Felt So Right” музикантът разби всички рекорди по слушане в Youtube.  Песента бе абсолютен хит у нас и неизменна част от всяко парти. Германецът е сред най-търсените диджей в света на съвременната хаус музика. Зад гърба си има над 15-годишна кариера и повече от 100 рилийза.

Хитовият му ремикс на „I Feel For You“, една от най-известните класики на Bob Sinclar, му спечелва световно признание и място в класацията Beatport TOP 20 за близо половин година. Той е работил и с едни от най-големите имена в бранша като Roger Sanchez, Sharam Jey, Milk & Sugar, DJ PP, Jerome Robins, Ron Carroll, DJ Tonka, Africanism, Wally Lopez, Stonebridge.

Ben Delay е собственик и на Sugarland Records, един от най-успешните независими хаус-лейбъли с над 100 000 продадени копия.

До немския диджей зад пулта на W Club ще се качи и диджей Seven, който е сред любимците на пловдивчани. Балет Versus и W Ladies са подготвили специална хореография, който ще разгорещи вечерта!

Следващата седмица ще има и друга изненада за посетителите на заведението – специално участие в черните партита ще имат група СкандаУ! Йонислав Йотов – Тото и Лъчезар Евтимов – Лъчо  се качват на сцената на клуба във вторник вечер. Те ще изпълнят големите си хитове, сред които са „Replay”, “До морето” и съвместната им песен с Алисия – „Моят Рай”.

Ето и малко снимки от горещото „Фетиш” парти в W Club в събота вечер.