Диско уикендът под тепетата продължава и тази вечер, след като вчера отвори врати най-новият клуб в Пловдив – KOMO! Посетителите на заведението на OPEN партито се пренесоха в 80-те и 90-те години на миналия век. Специално за всички зад пулта застана диджей Didо, който припомни едни от емблематичните песни от диско епохата. Редуваха се хитове на Майкъл Джексън, Мадона, Тина Търнър и още много други знакови имена, които озвучаваха последните десетилетия на 20-ти век. Песни, които не остаряват и винаги могат да вдигнат градуса на настроението. Чуха се хитове и на изпълнители, станали популярни в началото на века, като Лейди Гага, Ейми Уейнхаус, Селин Дион и  Пинк.

Пътуването във времето в клуб КОМО се допълва и от интериора, както и high-tech осветлението.  OPEN уикендът продължава и тази вечер. Купонът стартира в 21 часа, а зад пулта застава познатия на пловдивчани от партитата в Планет клуб - DJ Dido One.

Програмата на КОМО включва тематични музикални вечери, в които ще има комерсиална музика, ретро диско, съвременно диско, черни партита,  латинозакачки и БГ музика.  

В КОМО на диджейския пулт често ще застава и популярният DJ Роко, когото нощните птици познават от клуб „Брилянтин”, както и известни гост водещи.

OPEN DISKO WEEKEND ще бъде само с предварителна резервация на телефон 0876 45 45 45. Адресът е ул. "Неофит Рилски" 17А.