Маратон от диско партита започва довечера в новия диско клуб KOMO довечера. В 21 часа барът отваря врати, а на пулта ще застане DJ Dido One, познат от култовите партита в Планет клуб.

КОМО има амбциозната концепция да предложи на клиентите място, където могат да се срещнат на питие след вечеря, да поговорят, да потанцуват на любимите си парчета от 80- те и 90-те или да „загреят” за купона през уикенда. Той се намира сърцето на града,  на мястото на бившия пиано бар „Еxcel” до новотела. 

Интериорът на новото място е намигане към диско епохата. Лицата на поп иконите на 80-те и 90-те: Мадона, Майкъл Джексън, Дейвид Бауи, Тина Търнър, Джордж Майкъл, се редуват с идолите от началото на века: Лейди Гага, Ейми Уейнхаус, Селин Дион, Пинк, Джъстийн Бийбър.  

В клуба ще звучат и техните хитове. Програмата на КОМО включва тематични музикални вечери, в които ще има комерсиална музика, ретро диско, съвременно диско, черни партита,  латинозакачки и БГ музика.  

В КОМО на диджейския пулт често ще застава и популярният DJ Роко, когото нощните птици познават от клуб „Брилянтин”, както и известни гост водещи.

OPEN DISKO WEEKEND ще бъде само с предварителна резервация на телефон 0876 45 45 45. Адресът е ул. "Неофит Рилски" 17А.

Още за новия клуб четете ТУК!