Ресторант „На реката JUMP” отваря врати идната сряда. Той ще е същински кулинарен остров край река Марица. В него любителите на кулинарни изкушения и автентична кухня ще се чувстват в свои води. На мястото на легендарните „JUMP” и „Фиш хаус” изниква заведение, което с успех ще задоволява и най-изтънчените вкусове.

Аристократизъм, стил, изисканост – неща, които „На реката JUMP”  предлага в неповторима симбиоза. Интериорното оформление на ресторанта потапя клиентите в уют и стил,  какъвто под тепетата другаде няма. „На реката JUMP” ще предлага европейска кухня, както в класическия й вариант, така и в някои специалитетни разновидности. Блюда, които взискателният откъм вкус пловдивчанин със сигурност ще оцени подобаващо.

 Персоналът ще се състои от обучени професионалисти, за които правилото, че клиентът винаги има право няма да бъде само красив израз, а закон.

Терасата в „На реката JUMP” пък ще пренася клиентите над самата река и ще прави атмосферата истински романтична.

Ресторантът ще предлага стекове, рибни ястия и балканска скара, европейска кухня и родни специалитети.

Класически бифтеци и стекове, както и специални рецепти от телешко, които рядко се предлагат с подобно качество в града и страната ще задоволят и най-претенциозните гости.

 Една от гордостите на ресторанта ще бъде пресен шаран собствено производство по различни рецепти . Разнообразието в рибните ястия ще бъде голямо – ципура, лаврак, сафрид, пъстърва, сьомга.

Тези, които предпочитат барбекю и скара  ще могат да наблюдават от местата си как се приготвят на атрактивното барбекю.

 Част от предложенията, които ще привлечат като с магнит към „На реката JUMP” са салата „Реджина“ – микс от свежи салати с люспи пармезан и лимонов дресинг; салата „Атина“, предястията – „Плато на „капитана“ от всевъзможни мезета; „Плато на моряка“ от риби; „Плато на юнгата“ от сирена; основните ястия – „Пиле Ментано“ със сос от мента; свински медальони с мед и горчиц; телешки бифтек; октопод и др.

 Висок клас кафета и чай от марки, които в Пловдив не се срещат - ще бъдат част от приятните изненади за посетителите. Тук ще можете да се срещнете с приятели на кафе или чай в сутрешните и следобните часове, както и да похапнете вкусни десерти. 

Заведението разполага с 80 места, с пригодени кътове за обяд, за аперитиви, висок бар, ВИП салон . Ще се предлага и обедно меню.

Удоволствието от изисканата обстановка на заведението се допълва от насладата да се консумират вина от висок клас. Във винената листа са застъпени и всички известни български марки.

„На реката JUMP”е и идеалното място за частни партита, семейни празници и рожденни дни.

Готвачите ще изпълнят всяка кулинарна хрумка,  ще задоволят всеки вкус.

Прясно приготвената и вкусна храна ще се поднася  в оригинална английска посуда, така че да се чувствате като истински аристократ от Острова.

Всички актуални предложения и подробна информация за „На реката JUMP” можете да видите на Фейсбук страницата на ресторанта, който бързо ще се настани на първо място в сърцата на пловдивчани и гостите на града.

Резервации на телефон : 0887/521 199