И тази седмица пловдивчани ще имат „хляб за очите”, тъй като в града пристига един от най-добрите рапъри у нас – Alex P! Изпълнителят ще е специален гост на черното парти в W Club във вторник вечерта и ще зарадва феновете  с най-големите си хитове. Сред тях са „Моят Блок“, „Музика“, „Пич“, „The Cypher“, „Хляб за очите“.

Alex P ще изпее и съвместното си парче с Honn Kong “Няма нищо по-добро”. Александър Пелтеков е сред най-популярните имена на българската хип-хоп сцена. През последните години той обра музикалните награди и многократно оглави музикалните класации. Хитът му „Belucci” се превърна в неизменна част от всяко едно черно парти у нас.

Харизматичният рапър не е за пръв път гост в заведението – последните му участия се радваха на огромен интерес от страна на пловдивчани и резервациите в W club свършиха седмица преди неговото гостуване. Както всеки вторник на сцената на клуба ще се качат и танцьорите от „Sugar Wing Dance Group”, както и „W ladies”. Те са подготвили специална програма и няма да оставят гостите на заведението да скучаят.

Любимият диджей на пловдивчани също ще има участие в W Club следващата седмица. Диджей Mascota и МС P ще застанат зад пулта в петък вечер и ще взривят клуба с уникално парти.

Гост на тематичното черно парти на W Club “Back 2 Black” миналия вторник бе хип – хоп легендата Спенс. Безспорно той е най- обичаният рапър у нас през последното десетилетие и напълно оправда славата си в W club.  Той изпя много от големите си хитове, сред които „Палим, палим”, „Долна кифла”, както и най-известната му песен - „Писна ми”. Ето и снимки от неговото участие…

Припомняме ви, че в черните партита на W club участие взеха изпълнители като Мария Илиева, Ъпсурт, Дара, Лошите, Тита и много други популярни имена у нас.