Теди Велинова и д-р Ангел Енчев официално обявиха, че очакват второто си дете напролет. Манекенката и пластичният хирург вече имат син на 3 години и въпреки че винаги са мечтали за голямо семейство, съвсем не бързали да работят за още едно бебе. Бременността на Теди била неочаквана и за двамата, но пък новината, че ще стават родители отново много ги зарадвала, признава щастливото семейство, пише в. Уикенд.

Терминът на Велинова бил определен за месец април, но не е изключено бебето да се появи по-рано, тъй като вървяло с по-едри размери от обичайното.

„Ще ви издам, че вече сме обзавели детска стая в розово”, сподели пластичният хирург и с това намекна, че детето, което очакват този път е момиче.

Преди 3 години семейство Енчеви се сдоби със син на име Филип. Момченцето се появи на бял свят в същия ден, когато се роди и британският престолонаследник принц Джордж.

„Даже се шегувахме, че малкият принц вече стана батко, а ние изоставаме от кралското семейство”, смее се Теди.

Втората бременност на манекенката не била планирана, но я изненадала много приятно. С мъжа й тъкмо се сдобили с нов дом и улисана в суматохата покрай преместването, Велинова изобщо не обърнала внимание, че месечният й цикъл закъснявал. Чак след две седмици се сетила, че трябва да си направи тест за бременност, който се оказал положителен.

„Винаги сме искали голямо семейство, така че изобщо не сме се замисляли дали да задържим бебето. Баткото също е много щастлив”, разказва щастливата Теди. Д-р Енчев признава, че жена му е много по-строга във възпитанието на малкия Филип, докато той е по-мек и го глези повече.  

„Ангел е страхотен баща. Още в първите седмици след появата на Филип беше неотлъчно до мен – чувствах се обичана, подкрепяна и щастлива. Това много ми помогна, за да не изпадна в следродилна депресия”, признава Теди.

Д-р Енчев присъствал и на раждането на сина си, който се появил на бял свят чрез секцио. Говори се, че пластичният хирург забранил на Теди да роди по естествен път, за да може да контролира процеса на операционната маса. Освен това докторът бил убеден, че естественото раждане е твърде болезнено за майката и оставя непоправими щети в интимната област.

Операцията на Велинова била извършена от негов колега, но Енчев наблюдавал внимателно отстрани и следял всички подробности.

„Не изпитвах страх, защото всичко беше контролирано и извършено от специалист, а и Ангел беше до мен в операционната зала”, споделя Велинова.

Д-р Енчев още от сега обещал на жена си, че след като роди внимателно ще поправи със скалпела си всички щети, които бременността е нанесла по тялото й. Хирургът се заканил, че първо ще се постарае да заличи белега от секциото, а след като Теди спре да кърми, ще повдигне и уголеми гърдите й.
„Досега не съм правил някакви сериозни корекции по нея. Единствено малко ботокс по челото и около очите”, споделя Енчев.

Щастливите родители вече са измислили име за дъщеря си, но засега не искат да го разкриват. Издават единствено, че  няма да е кръстена на никого. Малкият Филип пък с нетърпение очаквал появата на бебето и непрекъснато разпитвал майка си кога ще роди. „Той е толкова любвеобилен. Сигурна съм, че много ще се грижи за сестричката си”, убедена е Теди.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg