Бракът отново е на мода! Въпреки, че близо 50 процента от двойките в България живеят без сключен граждански брак на семейни начала, то през последната година, се наблюдава обратната тенденция. Освен, че много от дамите предпочитат да кажат "да" в Гражданското, те правят всичко възможно и да сбъднат детската си мечта - да се видят в бяла рокля като принцеса. И всяка от тях иска нейната сватба да бъде най- красивата, незабравима и дълго да се говори за нея.

През 2016 известни и по-малко известни пловдивчани застанаха пред олтара,  а след това последваха пищни церемонии. 

През годината  TrafficNews.bg  ви показа сватбите на много от известните двойки, които минаха под венчило. Ще ви припомним  най- звездните бракосъчетания!

Тази година тенис звездата Цвети Пиронкова се омъжи за своя любим - Михаил Мирчев. Сватбата се състоя в столицата, а тя изглеждаше зашеметяващо като булка.

Макар и тържеството да не бе под тепетата няма как да не ви припомним как тенис ракета №1 каза заветното "ДА" със своя любим.

Джена и Наско Стоев вдигнаха тежка сватба навръх рождения ден на фолк певицата – 3 юли. Синът на основателя на оркестър „Канарите“ се влюбва в Джена още от пръв поглед. Партито бе в известен пловдивски хотел, който се препълни с родни звезди.

Преслава, Галена и Фики бяха малка част от ВИП-вете пристигнали в Пловдив.

Тази година председателят на Управителния съвет на ФК Марица Пловдив Христо Николов излезе от списъка с желаните местни ергени, след като вдигна пищна сватба с дамата на сърцето си красивата Елена.

Двамата влюбени си казаха „Да” пред десетки гости в Гранд хотел Пловдив. Ицо и Елена имат син, а сега вече и брак помежду си.

Един от най-известните стоматолози под тепетата  Иван Вандев и асеновградчанката Дани Семерджиева  вдигнаха пищна сватба във Виенски павилион в панаира в средата на лятото.

Щастливите влюбени се ожениха сред цветна феерия от божури и лилави орхидеи, които превърнаха залата в приказен замък.

Церемонията и партито след нея, бяха дълго коментирани в Пловдив седмици наред. 

Топ бизнесмен и син на собственика на частната клиника „Медикус Алфа” също сложи край на ергенлъка края на май. Младен и Ася избраха да отпразнуват специалния ден не в града под тепетата, а в арт стил.

Младите влюбени си казаха заветното „Да” на брега на морето пред погледите на приятели и роднини в известен арт комплекс край Созопол.

Представителят на Редбул за Пловдив Атанас Близнаков скъса с ергенския живот със запомняща се сватба в Новотела в края на пролетта. Той и дългогодишната му приятелка Катя Кайтазова решиха да узаконят връзката си няколко месеца преди на бял свят да се появи наследникът им.

250 близки, приятели и колеги на Наско и Катя изпълниха залите "Москва" и "Париж", които бяха декорирани изключително стилно в бяло и розов кварц.

 Бившият вече собственик на "Плазма Гардън" и най-добър приятел на Николай Арабаджиев-Владимир Цветанов също мина под венчило. Той се врече във вярност на приятелката си Кристина Янчева. 

Церемонията бе отново във Виенския павилион на Панаира. 

Повече от 200 гости вдигнаха наздравици с щастливите младоженци.

 

Чаровният барман на клуб "Паша" също надяна брачната халка и остави десетки фенки с разбити стрца. Той каза „Да” на приятелката си Ваня, с която са заедно от 6 години.

Двойката посрещна гостите си в ресторанта на хотел „Санк Петербург” , където бяха спазени всички български традиции.

На сватбата пяха Литър Джак, Спенс и групата "No name".

Това лято бяхме свидетели на истинска шампионска сватба. Старши-треньорът на женския волейболен отбор на Марица Пловдив Иван Петков и състезателката на клуба Таня Събкова се врякоха във вечна любов.

Таня и Иван изживяха своята сватбена приказка заедно с момичетата - шампионки на България, близки и приятели, ръководството на клуба, треньорският щаб и много от звездите на българския волейбол от настоящето, миналото, а вероятно и бъдещето.


Един от активните застраховател и под тепетата Иван Пейковски също напусна отборът на ергените тази година. Той и приятелката му Христина, която е експерт в известна застрахователна компания, си казаха да пред 100 гости в ресторанта на хотел "Ландмарк". 

Младоженците спазиха традиционните ритуали, а партито продължи до полунощ.  

 

TrafficNews.bg