Българският еротичен модел Стела Тейлър, която покори Мюнхен с перфектното си тяло и танците на пилон, пристига в Пловдив. Тя ще изнесе собствено шоу този петък в новооткрития плейбой бар в район Тракия “Play Аlong”.

Красавицата е сред най-търсените лица за музикални видеа и шоу програми напоследък и това е така несъмнено заради нейния сексапил, който излъчва от дансинга.

Дебютът й във Volt Show пък предизвика истински фурор в няколко града из България, където Стела се преобрази с няколко супер екстравагантни визии.

Неотдавна Стела се завърна от Мюнхен, където танцува в едни от най-култовите клубове. Тук сензацията също жъне успех след успех, като бе номинирана за "Секссимвол на годината".

В петък страстите в бившият Плейбой клуб в жилищен район Тракия, който вече носи името „Play Аlong” ще се забавляват в компанията на еротичния топмодел.

След ремонта, всички елементи в заведението са съобразени с една цел – максимален комфорт на клиентите на легендарния еротичен клуб, които да се насладят  на красивите танци и качествените напитки. Капацитетът на „Play Аlong” е увеличен почти два пъти, както и местата за шоу на красивите танцьорки.

Уютните кътчета, където клиентите могат да се потопят в изумителните частни танци от разкрепостените момичета, също са направени с внимание към детайла. В менюто на еротичния клуб влизат още Lap и Table dance.

Плейбой барът в Тракия залага и на богата шоу програма. От клуба предвиждат още много интересни събития, които може да следите във Фейсбук страницата на клуба. 

TrafficNews.bg