Най-модерният фитнес в Пловдив вече е напълно готов, а лентата ще бъде прерязана официално утре. За посетители центърът ще отвори врати от 9 януари. Картите са лимитирани и вече са пуснати в продажба.

Известната верига Пулс Фитнес & Спа разкрива най-големия си обект именно в града под тепетата. Той е дело на съвместен проект с "Кепитал Сити център" и е разположен в сградата до Бетонния мост.

TrafficNews.bg успя да заснеме част от впечатляващия интериор на сградата по-малко от 24 часа преди да влязат първите посетители.

Ултрамодерен, с екстравагантна визия, Пулс определено ще впечатли фитнес - маниаците. А и не само тях.

Комплексът е оборудван с уреди от световна класа. Кардиотренажорите са последна генерация с интернет, телевизионни екрани и USB портове за различни мобилни устройства. В спортния център има няколко огромни зали за групови занимания - пилатес, йога, канго джъмп, зумба, като всяка от тях е с различна визия, мултимедия и светлинни ефекти.

Спа центърът очевидно ще бъде другото притегателно място в комплекса. Изключително луксозен, с всички възможни места за релакс, почивка и възстановяване. Спа зоната е с иновативна и изключително стилна концепция. Огромна сауна, парна баня, турска баня, джакузи, стаи за спа терапии, топли каменни легла, като всички са изградени концептуално от различни естествени материали. Архитектите са смесили по изключително изискан начин стъкло, метал и дърво.

В различните сектори, дизайнерите са заложили на различни цветови комбинации, очевидно съобразени с емоционалното състояние на спортуващите.

Новият "Пулс" е най-големият от веригата до момента и определено може да съперничи на всеки фитнес център от висок клас, в която и да е европейска столица.

Вижте го и вие тук и в галерията под статията:

Модерният фитнес център в Пловдив е взаимствал ноу хау в своя спа център от един от най-добрите спа хотели у нас - хотел РОЯЛ СПА Велинград, който е част от Кепитал Сити център.

Още СНИМКИ в галерията под статията 

Още новини четете ТУК

TarafficNews.bg