Играта с бисквити „Мадагаскар” днес зарадва не един, а двама участници. Освен шестия късметлия в седмичния жребий, днес бе изтеглен и големият победител.

Играта „Да внесем коледния дух у дома с бисквити „Мадагаскар”, която се осъществява с подкрепата на Захарен комбинат-Пловдив, стартира в началото на ноември и за по-малко от два месеца в нея се включиха стотици участници със страхотни коледни сладкиши и десерти.

Изненадахте ни с много фантазия и уникални десерти! В играта се  включиха и ентусиасти, които снимаха три опаковки от любимите бисквити „Мадагаскар”.

Мая Николова е последният участник, който печели награда в седмичния ни жребий. Мая направи страхотна меденка „Мики Маус” с бисквити „Мадагаскар” и печели последната седмична награда - плюшена играчка. 

Специалната награда на „Захарен комбинат Пловдив” АД – 2 нощувки + закуски и вечери за цялото семейство в Пампорово отива при Севдалина Христова. Тя участва в играта със снежна торта, украсена с елхички и героите от остров „Мадагаскар” и бе изтеглена в празничното ни теглене. 

Вижте и последното теглене на играта:


Нике Маринова от Шумен е първият късметлия в играта на „Сладко детство” и грабна наградата от „Захарен комбинат Пловдив” АД. Нике приготви уникален коледен сладкиш и го украси с къщичка, елхички и разбира се – Дядо Коледа! Румен Николов ни изпрати коледен "салам", направен с бисквити "Мадагаскар", и стана вторият ни печеливш! Цветелина Василева бе третият печеливш! Маргарита Йонова пък грабна четвъртата ни награда! Петата награда в играта грабна Ирина Минчева!

Благодарим на всички, които се включиха в играта! Пожелаваме ви Весела Коледа и Честита Нова година!


ТrafficNews.bg