Наближава най-чаканият ден за всички студенти -  8 декември! Специално за празника W club подготвя уникално парти с много изненади и специална програма. Зад пулта на клуба застава любимият на пловдивчани диджей Seven, a за доброто настроение на всички студенти на дансинга ще излязат момичетата от балет Versus и W Ladies! Организаторите на партито са планували горещи изненади за всички настоящи и бивши студенти.

За първи път у нас празникът е отбелязан през далечната1902 година. Освен, че е не учебен ден, 8 декември  се превръща в нарицателно за луд купон. Няма студент, който да не отбележи деня по един или друг начин.

Седмицата ще продължи също с много разтърсващи  партита.  Палави индианки  и DJ Rocco ще създадат незабравими спомени в петък. Индианският дух ще завладее заведението и посетителите до ранни зори, а специален гост в събота ще е Диджей Mago&Mc Mickey! Не случайно в събота вечер е обявено код червено!

Програмата на W Club през декември е пълна и с други изненади. По желание на пловдивчани на 16 декември в Пловдив пристига Диджей Mascota!

Kувертите за Нова година също вече са пуснати и пловдивчани започнаха да правят резервации! Гостите на заведението ще посрещнат 2017-а година с поп звездата Дарина Йотова – DARA.

Певицата приковава вниманието върху себе си където и да отиде, всички остават впечатлени от големия й талант и умението да нажежава градуса на купона до червено.

ТrafficNews.bg