Рапърите от Ъпсурт пристигат тази вечер под тепетата за специалното черно парти в W Club. Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч ще изпълнят най-големите си хитове за пловдивчани, а балет Sugar Wing ще покачи градуса на купона. Ъпсурт са една от най-популярните групи в България, а първата им песен е записана още през 1996 година.

Музикантите са приятели  от деца и започват да експериментират в музиката още в най-ранните си години. През 2000 година оглавяват музикалните класации в България с хита „Чекай малко”, а малко по-късно записват и парчетата „Искам твоето тяло”, „PopFolk” и „Психопат”. Рапърите продължават да изпълняват само хитове и много бързо се превръщат в всенародни любимци.

Сред почитателите са им хора с различни интереси и от всяка възраст. Сред най-големите им хитове е и песента с Галя от бившия дует „Каризма”- „3в1”, както и сингъла „Втора цедка”. 

„Колега” е сред най-емблематичните им парчета. Лаф след лаф,  разпознаваеми гласове и съдържание за интелигентни над средното ниво. В текстовете им има модерни послания по теми, от които би трябвало да се вълнуват повечето хора у нас.  И макар че след култовата „Бела жига”, изпълненията на Ъпсурт се превърнаха в бутикови, то когато издадат нещо ново, го правят като хората и няма у нас капaцитет, който да отрече този факт. 

В песните си музикантите влагат и социална тематика, както и наболели проблеми в обществото. Звездното трио успява вече 20 години да е №1 в страната. Новите им песни също бързо се превръщат в хитове и завладяват публиката.

Освен на големите хитове на Ъпсурт, посетителите в W Club ще се насладят и на уникалните хореографии на балет Sugar Wing.  Като всеки вторник партито „ Back to Black”  ще продължи до малките часове на нощта.

Припомняме ви, че миналият вторник специален гост в заведението бе поп звездата Мария Илиева, а седмица преди нея рапърът Alex P разтърси пловдивчани с хита си “Belucci”!

Голямо парти се очаква и за 8 декември в W Club! Много изненади и уникално шоу очакват всички студенти, които са избрали да прекарат празника си в клуба.

Поп звездата DARA специален гост в W Club на Нова година! СНИМКИ


TrafficNews.bg