Една легенда в Пловдив се завърна! Бившият Плейбой клуб в жилищен район Тракия отново отвори врати, а дори и редовните му клиенти няма да го познаят след ремонта. Цялостната реконструкция на клуба, който вече носи името “Play Аlong,” продължи дълго време, но чакането си струваше, тъй като барът отново залага на качеството и приятната обстановка.

Всички елементи в заведението са съобразени с една цел – максимален комфорт на клиентите на легендарния еротичен клуб, които да се насладят  на красивите танци и качествените напитки. Капацитетът на „Play Аlong” е увеличен почти два пъти, както и местата за шоу на красивите танцьорки.

Уютните кътчета, където клиентите могат да се потопят в изумителните частни танци от разкрепостените момичета, също са направени с внимание към детайла. В менюто на еротичния клуб влизат още Lap и Table dance.

Плейбой барът в Тракия залага и на богата шоу програма, която ще стартира тази вечер с участие на придобилата изключителна популярност с танците си на пилон Соня Куртева . Тя и нейните момичета ще изнесат “Pole dance” програма. В известен реалити формат тя показа, че  танцуването на пилон е вид изкуство, в което има много емоция, грация и еротика. „Play Аlong” отваря врати в 22.00 часа, а представлението на Соня започва около полунощ

От клуба предвиждат още много интересни събития, които може да следите във Фейсбук страницата на клуба.

Рекламна публикация