Обратното броене до Нова година започва! Остава по-малко от месец до празника и еуфорията става все по-голяма. Специално за голямата нощ под тепетата пристига и поп звездата Дарина Йотова – DARA! Тя ще бъде специален гост в W Club и ще посрещне заедно с пловдивчани новата година. Певицата приковава вниманието върху себе си където и да отиде, всички остават впечатлени от големия й талант и умението да нажежава градуса на купона до червено.

Припомнмяе ви, че само преди месец младата звезда предизвика истински фурор в W club! 18-годишната певица подлуди публиката с големия си хит „К’во не чу” и успя да накара всички посетители в заведението да се разтанцуват. Всички останаха без дъх и от таланта на певицата, който само преди няколко месеца впечатли цяла България.

Дарина Йотова изгря в музикалното предаване “X Factor” и светкавично стана любимка на цяла България и тийнидолка. Тийнейджърите се тълпят около нея за селфита, а носените от нея дрехи бързо се превръщат в мода.

Кувертите в заведението вече са пуснати и пловдивчани започнаха да правят резервации! Организаторите обещават много изненади и уникално парти. Все пак това ще е последното парти  за годината и няма как да се пропусне! 2016-а ще се запомни с уникални партита и много щастливи мигове. Сцената на W club  привлече световноизвестни диджеи, които оставиха незабравими спомени в пловдивчани.

Съвсем скоро зад пулта на клуба застана дубайският фурор – Consul Trainin! Mahmut Orhan пристигна специално от Бурса, Манул Рива направи уникално шоу, а вечерта с румънската сензация Monoir ще се помни дълго.  Изминалата година ще се помни и с друго –W Club грабна и приза за клуб на годината! Най-доброто заведение в цяла България, с най-добрите диджеи и шоу програми.  Не забравяйте, че най-доброто тепърва предстои... 2017 година ще бъда много по-гореща!