Истински пир за сетивата сътвориха тримата топ готвачи, които миналата вечер гостуваха в "Сол и пипер". Капитанът на Националния кулинарен отбор Милен Панев, Владимир Тодоров - носител на титлата Готвач на България за 2016 г., и най- успелият български сладкар Юри Балталийски гостуваха под тепетата по покана на шеф Николай Боруков. 

Тримата приготвиха истинска гурме вечеря за ценители, а гостите, които си бяха запазили места седмица по-рано, опитаха изискано тристепенно меню, което включваше бонбон от сирене с филм от малини, салата от крем Фреш, сьомга стил Гравлакс с кремю от червено цвекло и цвят от лайка и ниско температурно готвено телешко с конфитиран чесън, фрита от картофи и тиквички с френски зелен боб,сервиран със сос "Еспаньол". 

Черешката тортата бе шоколадовата сфера, украсена с истинско злато,  заобиколена с захаросани кестени,гъба от кисело мляко и бадемов Паркин, пулверизира на с Амарето ди сароно ,полята с горещ шоколадов сос.