На повече от 100 пластични операции се е подложила 26-годишната Пикси Фокс, модел от Швеция, която днес живее в Северна Каролина, САЩ. Младата жена обаче заявява, че все още не се чувства щастлива и ще продължи с корекциите, пише „Дейли мейл”.

Обсебената от пластичните операции, Пикси Фокс няколко пъти е увеличавала бюста си, сменила е цветът на очите, уголемявала е устните и дупето чрез прехвърляне на мазнини. Освен това е извадила 6 ребра.

„Искам да вляза в Книгата на Гинес за най-тънка талия в света”, заявява Пикси Фокс.

И обеща, че ще продължи с пластичните операции.

„Знам как искам да изглеждам и ще продължа да преследвам този вид”, заявява тя. „През 2017 година искам още 10 операции”.

Преследването на перфектната визия чрез пластични операции и начина ѝ на живот напълно контрастират на произхода ѝ. Тя е израснала с родителите си и по-голямата си сестра в провинциалния град Йевле, Швеция, и е учила за електротехник.

Семейството ѝ е шокирано, объркано и загрижено от екстремната промяна на Пикси Фокс. Самата тя признава, че се чувства неудобно когато се прибира в дома си и трябва да покаже резултата от поредната пластична операция.

Майка ѝ пък заявява, че се притеснява, че тялото на Пикси няма да издържи на всички тези пластични операции и на тези, които планира да си направи.

Pixee said she never felt like she fitted in Gavle, Sweden, where she is pictured here

Pixee pictured with one of her sister's horses said she is planning further surgery in her quest to look like 'living cartoon'

The 26-year-old has had ribs removed as she wants to have the world's smallest waist

TrafficNews.bg