Искате да зарадвате близките си и да им подарите един запомнящ се празник. Искате да прекарате Нова година в уютна обстановка, на маса отрупана с вкусни гозби.  Тогава можете да заложите на сигурно и да изберете ресторант "Ефир 100". 

Ефир 100 е един от най- популярните ресторанти в Пловдив с 25 - годишна история. Година, след като собствениците му - семейство Щереви направиха мащабен ремонт на сградата, той посреща все повече клиенти. Защото освен запазената марка на заведението - прочутите шишове на жар, ресторантът предлага и изключително богата средиземноморска кухня. Дори емблемата на Ефира-а - прочутия динозавър вече държи риба в устата си. 

В новогодишното си меню ресторантът залага на класическо меню, което съчетава традиционните български ястия, които са задължителни в празничната нощ и вкусни, сравнително леки блюда. "Менюто е балансирано така, че гостите да похапнат добре и в същото време да имат сили и енергия да се забавляват и да танцуват" каза собственичката Нъварти Щерева. На диджейският пулт до сутринта ще бъде DJ Краси, а цената на куверта е 99.90 лв. 

Ето и изкушенията, които готвачът ще приготви в Новогодишната нощ:

Новогодишна салата Ефир 100 /домати, чушки, млечна, кьопоолу, маслини, печева чушка, сирене/

Предястия

-Балканска пастърва в ароматни билки на пещ, гарнирана с пюре от нахут

-Вити традиционни зелеви сърмички с балканска мерудия

Основно ястие 

-Пилешко роле със сос Шампанско, гарнирано с шарен ориз и зелен микс

Прясно изпечени питки на пещ

Селектирани сухи мезета  - луканка, филе "Елена", пастърма

Десерт

- Торта Ефир 100

Ядки асорти

Новогодишна баница с късмети

Плодове

Напитки - минерална вода , 330 мл. , безалкохолно - 1 бр. Стралджанска мускатова - 100 мл. , Вино-1/2 бутилка, чаша пенливо вино

Телефон за резервации 088 322 2882.

TrafficNews.bg