Приключи най-престижното събитие в индустрията на красотата. Зрителите на YOU Hair & Beauty Show, което се проведе в Торино, присъстваха на представянето на най-добрите италиански и международни стилисти и дизайнери. Едновременно с това публиката се превърна в главен герой в едно истинско пътешествие, откривайки най-новите тенденции в дизайна и прическите на сезон есен-зима 2016/2017, които вече дават своята заявка за хитови модели и стил.

Своя почерк на сцената на престижното събитие оставиха и родните звезди във фризьорското майсторство Йордан Василев, Владимир Атанасов и Александър Филипов от българския екип на Alfaparf, Милано и звездата Асен Налбантов от Sexy Hair. Те предизвикаха истински фурор, с което обраха аплодисментите на колегите си от цял свят. Топ стилистите представиха едно футуристично шоу, в което демонстрираха истинска фантазия, преплетена с най-актуалните тенденции в стила и прическите за 2017-та година.

 

В един от най-модерните спортни центрове в Торино – Pala Alpitur, четиримата мускетари  разказаха една истинска приказка, прeплитайки кичури в металните отблясъци на сиво, сребристо и мед, редувайки ги с дълги неонови коси, авангардни форми и космически акценти. Атрактивното им шоу даде силна заявка за мястото на България в света на Haute couture, почитан от професионалистите в бранша.

Благодарение на Christian of Roma Йордан, Александър, Влади и Асен показаха, че тенденциите, модата и фантазията, могат да предизвикат интереса и респекта на световната фризьорска общественост. В края на престоя си, професионалистите от България, водени от собственика на Christian of Roma г-жа Елена Кристиано, се срещнаха с кмета на Торино - Киара Апендино.

Г-жа Апендино прие специален подарък – албум със забележителностите на Пловдив и с охота се съгласи да посети града, признат за най-древен жив град в Европа. Поканата на българския екип бе посветена на обявяването на Пловдив за Европейска столица на културата през 2019-та година.

Г-жа Кристиано и нейния екип подготвят специално издание на именития Италиански фестивал на красотата и прическата, където се надяват г-жа Апендино да  бъде почетен гост. В рамките на престижното YOU Hair and Beauty Show бе представен и специален банер, изобразяващ най-красивите исторически места в Пловдив, където всички посетители можеха да си направят снимки.

Участниците в престижния форум проявиха любопитство и искрено желание да гостуват на Италианския фестивал на красотата и прическата през 2019-та година, когато Пловдив ще бъде притегателен център за туристи и гости от цял свят.

Завръщайки се в България родните таланти, заедно със своите  колеги от техническите екипи на Alfaparf, BES, Rolland и Sexy Hair продължават да доказват световното ниво на професионализма си. Този път пред камерата на  маестро Дилян Марков, и под диригентството на стилиста Маурицио Пироло – Маури, стилистите на Chrisitan of Roma ще съберат в дванадесет календарни листа, под надслов „Усещане за коса”, най-актуалното от света на красотата. 

Trafficnews.bg