Десет години след като беше домакин на Зимните олимпийски игри, мултифункционалната арена Pala Al­pitur в Торино посреща още един важен форум – YOU HAIR AND BEAUTY SHOW TORINO.

Tази футуристична зала, в която са пели звезди като Мадона и Риана, сега ще посрещне на 20 и 21 ноември над 15 хиляди фризьори и специалисти от света на модата и прическата. Вълнуващото шоу е с над 25 подиума, които ще представят едни от най-добрите модни дизайнери и международни академии. В тези два дни ще има всичко, което може да омагьосва – от изкуство и майсторство, през мода и иновации, до творчество и обучения.

Върху площ от 3600 квадратни метра, колкото всъщност е фоайето на тази истинска фабрика за събития, ще има около 70 щанда на най-престижните италиански и международни марки. Всичко за косата, козметиката, оборудването, новите технологии – все неща, които са готови да дадат още един тласък на тази бързоразвиваща се индустрия.

Тази година е изключителна за България. 40 топ стилисти ще посетят за първи път най-големия фризьорски фестивал в Европа, благодарение на Christian Of Roma. Само четирима от тях са призвани да споделят сцената с най-великите имена в индустрията на красотата. Александър Филипов, Йордан Василев, Владимир Атанасов и Асен Налбантов ще представят 10-минутна селекция от своите шедьоври. На 20 ноември в 13,30 часа четиримата българи ще покажат иновативни визии и тренд сензации. Благодарение на усърдната си работа, като част от професионалния екип на Christian Of Roma Йордан, Влади, Сашо и Асен ще се насладят на аплодисментите на своите колеги от цял свят.

Екипът от стилисти, които ще посетят Града на историческите реликви и шоколадовите изложения, ще се отдаде на изкушенията, които предлага този мистериозен и митичен град.

Припомняме, че съвсем скоро излезе новият брой на списанието „YOU България”, което може да бъде открито екслузивно само във фризьорьорските салони на Christian of Roma.

Мода, шоу, идеи и вдъхновения...

Всички, които присъстват на YOU HAIR AND BEAUTY SHOW’ 2016, ще имат уникалната възможност да бъдат главни герои на най-добрите италиански и международни дизайнери. Едно забележително пътуване към новите тенденции за 2017 година.

Утвърдени и нови дизайнери ще покажат на публиката съвместно шоу с най- престижните марки на пазара.

TraffiNews.bg