Вероятно всеки е чувал термина „дрескод. Когато получите покана за голямо парти с важни хора, обикновено в поканата се споменава какъв е дрескода на събитието. На култово Blue party, организирано от Christian Of Roma, което разтърси София, дрескодът беше син. На него стилисти от 8 мегаполиса презентираха топ-тенденциите на Париж, Милано, Рим, София, Лос Анжелис и Лондон. Освен прическата обаче, визията беше тази, която следиха репортерите на входа. Кой направи компромис със синия дрескод и кой беше спазил условието за акцент в облеклото - вижте във видеото&

 

По време на събитието тримата тенори" изпълниха шлагерите, които определят всеки град с неговите емоции, характеристики и забележителнос. Евгени Минчев превърна синята вечер в истински спектакъл, а партньор на сцената му бе чаровната Теди Кацарова, която зарадва публиката с най-новия си хит "Черен сатен". Кацарова спаси сценария,след като очакваната друга водеща не се появи изненадващо.

Почетна Blue star award за най-добре поддържана визия и прическа получи звездната половинка на Кубрат Пулев, певицата Андреа, връчена й лично от майстора на церемониала – Евгени Минчев. Водещият награди с Blue star award и на бизнес-дамата Ваня Червенкова. Стилист Капанов получи Почетната звезда на Christian Of Roma, на името на основателя на компанията – Г-н Гаетано Кристиано.

Със Знака за преданост го отличи Луиджи Кристиано, който излезе на сцената в компанията на г-жа Елена Кристиано – собственик на Christian Of Roma. Ваня Червенкова се появи в изящна синя рокля, посипана с пайети, в тон с дрес кода на събитието и смая присъстващите с изваяната си фигура.

Мондьо, артистичния дует Вили и Маури, Петя Раева, Джисън Брад Луис, Вили Боршукова и всички фризьори, дошли от цялата страна, за да се присъединят към Международния фестивал на прическата и красотата – Sofia Hair Fashion Show бяха спазили предварително зададен син дрес код.

Гости и публика се насладиха на невероятния спектакъл, подготвен от артистичния директор на Christian Of Roma – Маурицио Пирольо - Маури. Сините краски в звуци облече DJ Monique, а гостите бяха посрещнати с артистични сини аксесоари и коктейли в същия цвят. Всички се забавляваха до посиняване, но без да прекаляват, за да са свежи за втория фестивален ден на XIX-тия Международен фестивал на прическата и красотата – Sofia Hair Fashion Show.

TrafficNews.bg