Нощният живот в града под тепетата отново бе на макс. Пловдивчани напълниха най-актуалния  бар W Club, който разтърси всички със сетовете на любимецът на хаус маниаците- DJ Mascotа.

Както винаги музикантът даде всичко от себе си и предизвика истински фурор. Разтърсващото парти продължи до ранните часове на нощта. Сред гостите на клуба не бяха само представителите на пловдивския хай лайф, а и светски личности от София, Варна и Бургас. За да се забавлява на хитовете на Mascotа под тепетата бе пристигнал борецът Армен Назарян, както и гаджето на Златка Райкова- ММА боецът Георги .

Припомняме ви, че един от най-добрите диджеи в Дубай също ще застане зад пулта на W club. Пловдивчани ще могат да се насладят на участието на Consoul Trainin на 25 ноемвриПесента, която разтърси всички музикални класации това лято – „Take Me To Infinity”, ще бъде кулминацията на вечерта, а дубайският фурор Тrainin е подготвил още десетки изненади за пловдивчани.

Тази седмица W club има и друг повод да празнува - заведението грабна приза Клуб на годината на вълнуваща церемония в столицата. Още за тузарското парти и заслужения приз ВИЖТЕ ТУК!


TrafficNews.bg