И този петък W club ще се пръска по шевовете! Причината е, че един от най-любимите диджеи на пловдивчани отново идва под тепетата и застава зад пулта на клуба.

За кратко време Mascota успя да се ноложи сред топ имената в бранша. Партитата, на които той присъства, се помнят дълго, а местата в клубовете, които той посещава, свършват бързо.

Славата на Mascota е напълно заслужена, всяко негово шоу се радва на огромен интерес. Местата в клуба се резервират седмици по-рано, а партитата продължават до ранни зори. Много изненади и горещо парти очакват пловдивчани и този петък!

Тази седмица W club има и друг повод да празнува - заведението грабна приза Клуб на годината на вълнуваща церемония в столицата. Още за тузарското парти и заслужения приз ВИЖТЕ ТУК!

Припомняме ви, че един от най-добрите диджеи в Дубай също ще застане зад пулта на W club. Пловдивчани ще могат да се насладят на участието на Consoul Trainin на 25 ноември! Песента, която разтърси всички музикални класации това лято – „Take Me To Infinity”, ще бъде кулминацията на вечерта, а дубайският фурор Тrainin е подготвил още десетки изненади за пловдивчани.

И това е само началото на зимния сезон, известните диджеи в W club тепърва предстоят. Тепетата ще бъдат разтърсени от много знакови имена, оглавили световните класации.


TrafficNews.bg